Majdnem egy kör után...

2010.06.15. 19:20

Droid kolléga unszolására, úgy gondoltam én is kezembe veszem a pennát és megírom a véleményemet a XxIX. labdarúgó világbajnokságon eddig tapasztaltakról. röviden ennyi: botrány!!! a nyitómeccsen még élt bennem a remény, hiszen az efféle meccsektől eltérően véleményem szerint érdekes találkozót láthattunk, de aztán... még péntek este mosolyogtam a csigazabálók szenvedésén, de másnap kiborított, hogy az európai kultúra bölcsőjét megalázták a sárga, satnya, vágottszemű koreaiak. később aztán megint csak bebizonyosodott, hogy az általam igen lenézett és megvetett, magát kultúraadó nemzetként aposztrofált Brit Birodalom immár sokadszorra alulmardt korábbi gyarmatával szemben (szégyenszemre). Vasárnap a Balkán bikái égtek a majomzabálók ellenében, ami nem is lett volna baj, csakhogy azzal a botrányos jétákkal csak Európát égették (ugyanis a világ nagy része sajnálatos módon ide sorolja őket). este szerencsére a III. Birodalom javított valamit az Európa kontra világ többi része különmeccsen, de ehhez is az elmaradhatatlan lengyel hadosztályra volt szüksége. Tegnap aztán végképp betelt a pohár a macskazabálókkal! nem elég, hogy 500 Ft-ot tettem a győzelmükre a gyengécske Paraguay ellen, képesek voltak kiálni egy olyan csapattal, ami már négy éve is öregfiúk válogatottja volt. csodálkoztam is, hogy miért nem a Costacurta, Maldini belsővédő párossal kezdtek. végül a mai nap eddig lejátszott meccsei is csak a kétségbeesésemet növelték. először "északi szomszédaink, anktartisz északi szomszédaival ikszeltek", akik nem mellesleg Máltánál is hátrébb vannak a FIFA rangsorában, majd az agyondícsért, esélyes portugálok nem bírtak a Drogba nélkül kiálló majomfarokpusztaiakkal (ezen a meccsen legalább nyertem). ezek után annyi esélyt látok a biztató folytatásra, mint a magyar futball felemelkedésére, illetve a kárpát-medencei népek békés együttélésére. na de talán majd holnap a spatalánok....

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr562084298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2010.06.16. 00:12:14

egyet értek abban, hogy gyenge eddig a vébé, sajnos a védekezés van előtérben. a németek és a brazilok viszont fociztak, meg az argentinok is egy picit.
a feketék szidásával nem értek egyet, az ázsiaiak pedig szerintem pedig valami eddig ismeretlen doppingot szednek, iszonyatos mennyit futnak - és milyen gyorsan.
portugálokat, olaszokat viszont szerencsére egyformán utáljuk.

Noked-Lee 2010.06.16. 00:38:13

basszus,. ezt tényleg óz írta? túl jó írásnak tűnik nekem. mindenesetre azért pár megjegyzsés: az európai kultúra bölcsője nem görögország, aki olasz győzelemre fogad, az hülye, én a feketék szidalmazásával egyet értek, sőt, egy kicsit keveslem a niggerezést.

Jamal_Fraser 2010.06.16. 11:46:38

@Kiflee: mindenki kőkeményen doppingol, Kifli.

Noked-Lee 2010.06.16. 12:38:18

@Jamal_Fraser: kivéve krisztiánóronáldó, mert ő annnyira jó, hogy nincs rá szüksége.

a Viking 2010.06.16. 14:52:21

Dombi Tibor nem doppingol.

Noked-Lee 2010.06.16. 14:56:57

sztem lipcsei péter sem, vagy legalábbis nem tudatosan. talán csak a zab közé keverik, ő meg lenyeli.
süti beállítások módosítása