Fel! Támadás!

2010.06.18. 19:46

Na, kedves feleim! végre beindult ez a vuvuzeláktól hangos, románoktól mentes, botrányoktól hangos világbajnokság! az elmúlt négy napban felpörögtek az események, mely sajnos a favoritjaim vagyis a spanyolok botlásával kezdődött (mondtam, hogy az ő pályára lépésük lesz a fordulópont!!!). Ezek után a kedd esti mecs bebizonyította, valóban rossz ötlet volt Dél-Afrikának adni a rendezést, mivel nagyon úgy tűnik ök lesznek az első rendezők, akik nem  élik túl a csoportkűzdelmeket. egyébként Uruguay játéka, a gyenge ellenfél ellenére is igen magabiztos és meggyőző volt. a tegnap délutáni meccsekről: én megmondtam, kedves vészjósló szakosztálytársak: Argentína ott lesz valahol az elején! Maradoa ide vagy oda ez csapat csupa klasszisokból áll és úgy tűnik nem hiányoznak az undorító Inter kulcsjátékosai sem. ez a különbség a Real és az argentínok között, a cigentínoknál karakán, mindenki által tisztelt "szakvezető" ül a padon, még akkor is, ha a feladatához nem is ért. a másik délutáni mecs is igazi tipp-mix gyilkos volt (bele is buktam), hiszen feltámadtak a görögök, habár ennek valódi oka, annak a kimondhatatlan nevű niggernek a hülyesége volt, aki kiállítatta magát. ettől függetlenül ez semmit sem von le a görögök érdemeiből, akik megmutatták cigány, lusta, mediterrán létükre is tudnak küzdeni! ennek ellenére nem bánom, hogy kiesnek, mert véleményem szerint a nagy bukta ellenére azért Korea esélyesebb a továbbjutásra. este újabb örömteli eredmény született: Mexikó-Franciaország:2-0!!!!!!!!! mekkora blama ez a gyarmati válogatottnak... végre kiderül, hogy az a pedofilarcú, buziképű Domenech kurvára nem ért a focihoz, nem is értem, hogy ülhetett ott 6 évig. ja persze: korábban volt egy Zidane-ja! ami azért nem mindegy. utóljára 1940 május-júniusában égtek ekkorát a gallok, ja mégsem, hanem 2002-ben! mindenesetre szerintem Mexikóra is érdemes lesz figyelni! ma aztán kicsit felkaptam a vizet, először a Nationalelf bukott. de mekkorát! azért Szerbiától kikapni... ezt a meccset sajnos nem láttam, de talán jobb is. annyit azonban hallottam, hogy pont az a két játékos, aki hozta az ausztrál mérkőzést, most égett. Klosét kiállították, Podolski tizenegyest hibázott. Botrányos! ezek után arra leszek kiváncsi mire lesznek képesek a németek Ghána ellen? Sajnálom, hogy már nincs ott Ghána oldalán Kouffur, míg a németeknél Effenberg, az igazi párharc lenne... végül a mai második meccsel véleményem szerint az USA kiesett, míg Szlovénia továbbjutott, bármi is legyen az utolsó körben, bár azért Angliát óva inteném a lasajnált szlovénokkal szemben. ma este tovább folytatódnak a kűzdelmek, szurkoljon mindenki, vuvuzelákra fel!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr802092282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.06.18. 21:00:00

utólagos engedelmeddel publikáltam, mert csak vázlatban volt. amúgy ez is jó kis írás óz, csak így tovább!

Jamal_Fraser 2010.06.19. 07:42:55

Valóban. A megkapó gyűlölet-finomságok nagyon tetszettek, így a 'cigentínok' kifejezés, továbbá a görögök munkamoráljára tett megjegyzés is igazán szívet melengető egy valódi gyűlölködő (tehát nem Brux) számára.

Még annyi, hogy tagold már jobban, meg használd a sorkizárt opciót...

Jó végre a sok kilúgozott liberális olvasat helyett objektív tükörben látni a nálunk alacsonyabb rendű népfajok ugrabugrálását. Köszi Óz!

Lt. Aldo Raine (törölt) · http://egyetemvaros.blog.hu 2010.06.20. 17:52:17

szar olaszok még Új-Zélandot sem tudják megverni...

Jamal_Fraser 2010.06.20. 20:10:46

@Lt. Aldo Raine: ha naczivadászon lennénk, ezért a kommentért járna a +10 kárpi!

Kiflee 2010.06.20. 20:30:19

azért azt mindenképpen tegyük hozzá, hogy az USA-nak nem adtak meg egy teljesen szabályos gólt. argentína remélhetőleg meccsről-meccsre javulni fog, csak cambiasso hiányzik nagyon...

a Viking 2010.06.20. 21:51:21

el kell ismernem, Brazília meggyőző.

Lt. Aldo Raine (törölt) · http://egyetemvaros.blog.hu 2010.06.23. 19:23:12

A francia, az angol és az olasz
csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat."Szívszorító
volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget" - nyilatkozta a
6 éves Dzsamal.

Jamal_Fraser 2010.06.23. 21:16:48

@Lt. Aldo Raine: jaja, az említett válogatottak elég reménytelen helyzetben vannak :D:D:D
süti beállítások módosítása