Television God

2011.01.24. 17:11

Manapság megszokott látvány, hogy a különféle újságok címlapjairól (itt nem a Hegyisport és túramagazinról van szó) a ValóVilág jól ismert(?) arcai köszönnek vissza. Szinte mindent megtudunk róluk akarva-akaratlanul, mit csináltak annak idején a "civil életben" és odabenn. Felemelő élmény. Ezen felesleges csodálni, nem hiába a szigorú válogató, véletlenül pont expornós csaj és hasonló jófejek kerülnek be, hogy aztán később "nagy megleptés" címén kiderüljön. Az ember ezen néha felkapja a fejét, lásd Viking kifakadása Stohl Buciról. Most nálam szakadt el kicsit a cérna, bár a dolog sokkal inkább komolytalan, minthogy igazán haraudjak, vagy megbotránkozzak.

 A magyar tévés társadalomnak "elég" a VV 4, elég akciót és szórakozást valamint témát és megélhetést biztosít sokaknak. Ez rendben is van a maga módján. Viszont ott van Amerika...

 Nos, a jenki nézőközönség már meglepően edzett,látott már szinte mindent, így ott nem lehet akármit eladni, igazán meg kell mozgatni a kreativitásunkat, hogy sikeres legyen a műsorunk. A mai nap folyamán az MTV-n láttam egy "érdekesnek látszó" műsor beharangozóját: Paris Hilton - Öribari kerestetik! Aki "kevébé" járatos a magyar nyelvben, annak magyarázásul, nem öreg birkát keres a lányzó, hanem örök barátot (barátnőt). Epikus, így első hallása, a kiélt, elkényeztettett ribanc sikeres és jólmenő üzletasszony egy igazi, megbízható barátnőt keres. Nekem elsősorban V. Gábor jutott eszembe: "Nyee, majd veszek magamnak!" - vetette oda felindultan Óznak egy szép, meleg nyári napon. De ez komoly. Nézzük, hogy is folyik le egy ilyen dolog.

 Kicsit hasonló a másik mérföldkő, a tizenvalahány évadot megélt "Topmodell kerestetik"-hez. A lényeg, hogy 16, vagy mennyi ember verseng az örökösnő kegyeiért, mindenféle feladatokat teljesítve, miközben minden részben egyvalaki hazamegy. A résztvevőket nem tudom, mi alapján válogatták, de mivel Paris barátai lesznek, nem árulok el nagy titkot, hogy nem ők fogják feltalálni a rák ellenszerét (erről még lesz szó).

 Az ember naivan azt hinné, hogy az öribari feltétele, hogy az illető lány legyen. Nos, nem, ezek az idők már elmúltak. A szerencsés delikvensek között vol valaki...nos, szándékosan nem határozom meg a nemét, tekintve, hogy lehet, hogy ő maga sem tudná. Egy vékony, pici, transzvesztita meleg kölök. Ilyen vágottszemű kis "angelface". Profin sminkeli magát, meg minden kellék. Nem lógott ki a 11 csaj közül, igazából a csak a hímtagjazavarta némileg. Engem nem csak az...

 Szóval feladatok. Paris manapság jólmenő üzletasszony is, de bármilyen meglepő, nem a Gazprom üzletkötője, valamint nem is egy alkatrészgyártó cég menedzsere, hanem saját ruha- és parfümkollekcióval rendelkezik. A lányzóknak ezeket a darabokat kellett bemutatni, párosával, majd miss Hilton és egy - szintén kétes nemi identitású rendező - haverja zsűrizett. A jelszó - a szex elad! Nos, ez jogos, George Michael meglepően jól tudta bemutatni...Valami ilyesmit kell elképzelni. A lányok minden kelléket felhasználhattak, a kreativitásukra volt bízva a dolog. A kellékek között a férfimodell is szerepelt, aki kb úgy nézett ki, mint az Antonio Banderas szexbábu az ominózus South park részben - 0:21-től látható, értelemszerűen balról az első. A mélypont az volt, amkir a shemale srác/csaj női szexinek szánt női ruhában feszített, de rászóltak, mert nem tűrte be a farkát! Elképesztő volt, nem tudtam hova tenni az egészet. Ez volt az egyik feladat, majd a rendező haverja porig alázta a szerencsétlen lányok egy részét, ez ki méltósággal, ki felháborodással fogadta. Utóbbi kölönösen kemény volt :D

 Parisnek fotos, hogy az öribarija őszinte legyen, ne verje át. (pedig tudjuk, hogy "A bárányok hallgatnak - háháhá, Droid, megelőztelek), ezért egy másik feladat gyanánt a híres bloggert, Perez Hiltont hívta meg, hogy mérje fel a lányok őszinteségi faktorát. Perez szintén kétes nemi identitású, az öltözéke pedig viszolygást vált ki minden jóérzésű emberből. Egyébként híres celebvadász, a napiszar elvén működő blogja természetesen a puszta igazságokról rántja le a leplet. Ő beszélt mindenkival, hatalmát kihasználva, megnyalatta a nyelvét egy csajjal, majd végül meg kell csókolniuk a pecsétgyűrűjét. Ez utóbbin az 5 betű a nevét tette ki, biztosan valami nagyhatalmú ékszer, nem bánnám, ha gazdájával együtt ő is a Végzet Hegyének tüzében végezné. Ő pontozta a csajokat, majd a lányok ők magukat is. Itt történt meg a legjobb jelenet. Megkérdezett egy lányt, hogy hány pontot adna magának - 1 pont a nagyon őszinte, 10 a nagyon nem.Erre a csaj:

 -Kilenc! :DD ;)) :))) *-)))

-Ennyire nem vagy őszinte?

-Jaaa deeee, mi volt a kérdés?

-Hát, hogy mennyire vagy őszinte...

-Jaa, akkor a másik irányból, jaaa...jó, nem vagyok atomsebész!!!!!

 Atomsebész, így...gondolom ez valami új neves szakma, OKJ-s kereteken belül indul a Jediképzés mellett.

 Mindegy, végül az egyik csajnak nem jött be az élet, őt választották a legkevésbé őszintének, valamint a sminkes csávót. Amikor megtörtént a "kiválasztás", Paris mint valami királyi trónon, istenítéletet tartott. A srác(?) nagyon bedobta magát, élő adásban lemosta a sminkjét, hogy ott áljon a tiszte személyisége pőrén. Elképesztő. Ennek ellenére nem nyerte meg az életet és Miss Hilton barátságát, őt küldték haza, a másik lány pedig kapott egy újabb esélyt, ő lett Paris aktuális kedvence - mindíg van egy ilyen szerencsés, aki éppen kedvenc - logikus nekem is van kedven pulcsim, sőt alsógatyám is.

 Minden összevetve a műsor elképesztően jól sikerült. Mégis, hajlok rá, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, van ennél jobb (alább) is. Nemhiába hívják a South Park egyik részében az amerikaiak a televízió borzalmaira hivatkozva a Al-Kaidát. Csak reménykedni tudok, hogy nem jutunk oda, hogy a Való Világ 8 forgatását a Vörös Hadsereg szakítja félbe...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr72610213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2011.01.24. 21:13:30

megdöbbentő! bár sajna nekem is volt már "szerencsém" hasonló MTV-s produkciókhoz. Nem tudok mit mondani, ezt emberek nézik. Megértünk a szinte teljes pusztulásra.

Kiflee 2011.01.24. 21:43:26

atomsebész :D
de ehhez képest a való világ 4 azért még királydráma...

Droid 2011.01.24. 23:11:24

@wertzui1987: Bizony ám. Jamal lakótársa a Decsi rajság nézte a gépén 30 másodperc elég volt ahhoz hogy a művészettörténet, a tudomány, a technika és egyáltalán az emberiség létének éretelmét megkérdőjelezze az agyamban.

www.youtube.com/watch?v=MKquBgsmADk

Nah miről szól?

Jamal_Fraser 2011.01.26. 21:34:07

az atomsebészen felröhögtem, különben korábban én is láttam részleteket belőle, de ezek szerintem annyira nem-szórakoztatóak, hogy nincs ember aki leül és megnézi.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2011.05.21. 00:35:51

jó, most decsi barátunknak nézzük ezt el, azokban a társadalmilag leszakadt és a felemelkedés esélyétől is megfosztott rétegekben, amiben ő mozog, a folyamatos szegregáció és megkülönböztetés elől az ilyen műsorok jelentik az egyetlen mentsvárat, ahova a szörnyű hétköznapok nyomása elől begubózódhat

gabesz7004 2011.05.24. 09:18:12

Egyszer belenéztem Tila Tequlia (vagykiatököm) párkeresőjének negyedik évadjába. Mondjuk eleve aki három év alatt nem talál egy olyan embert akivel pár évig tudna élni, lökjék le a Tajgetoszról! Lényeg hogy ott sem volt kikötés a nem! Ezt adják főműsoridőben, hogy egy biszex csaj keres valakit! Hát tényleg a kurvaanyjukat! Így reklámozzák a másságot, nehogy értelmes -mondjuk Amerikában ez elég relatív- felnőttek legyenek.
süti beállítások módosítása