Hasonmás (celeb kiadás)

2011.02.04. 22:19

nos, mindenki ismeri az isteni diego maradonát, alias zsírdisznót. társaságunk tagjai szerencsére egészséges lelkialkattal bírnak, így nem akad közöttünk olyan, aki ne viszolyogna ettől a felfuvalkodott, nevetséges drogbárótól. most viszont bemutatok egy figurát, aki úgy néz ki, mintha az öreg diego annak idejét nem csak kettő, hanem legalább négy csík kokaint pusztított volna el nyugis hétköznap estén:





 

 

 

 

 

 

 

ő moamer kadafi, líbia diktátora a líbiai szocialista köztársaság szeptember 1-jei forradalmának nagy vezére, amúgy nagy focibuzi, a juventus tulajdonrészének 7%-a az ő tulajdonát képezi. ezek után azt hiszem nem is olyan képtelen elmélet, hogy anno maradonával együtt olyan hosszú fehér csíkot szippanthattak fel, mint az oldalvonal a focipályán. argány cíbiai két jó barát ugyebár.

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr652639563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2011.02.05. 23:40:08

én szeretem Maradonát. A juvéban meg elintézte, hogy a vér tehetségtelen fiát leigazolja a klub. de szerencsére egy percet sem játszott.
süti beállítások módosítása