Kivéve Komló - beszámoló

2011.05.03. 18:25

 ,,Ország szíve aranya, legszebb megye Baranya, KIVÉVE KOMLÓ!!''

  Mi mással is indulhatna egy Komló - Szekszárd meccsről szóló képes beszámoló, mint az ismert, szeretett nótával. Bizony, az elmúlt hétvégén Droid, Viking és jómagam Komlóra látogattunk, hogy megtekintsünk egy rangadót. A vendégcsapat szereténél csak a visszataszító bányászváros iránti undorunk volt nagyobb - gondoltuk felfedezzük magunknak ezt a legendát.

  Igyekszem tömör lenni, mert sok minden történt. Először is beültünk a vendégbe, ott aztán berúgtunk, végigskandáltuk az egészet, a végén meg lespanoltunk a komlói horthysta mezőgazdasági munkásokkal (báháháháháhá). Ezúton köszönjük a szekszárdi edző kedvességét, hogy mindőnket meghívott egy sörre. In Pali bácsi we trust. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő utunk MÉLYkomlóba vezetett, de előtte megcsodáltuk a gyönyörű (pf) város látképét a turulszobrokkal és kettőskeresztekkel. Pózoltunk egynémely szobornál, Droidon például már látszik, hogy túl sokat tanult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A jellegzetes szobrokat láthatóan az érett dualizmus alatt erőltették rá a városra - tele van velük minden...)

 

  Szóval lent a mélyben, kommunistaföldön meglátogattunk pár presszót, itt sütemény és kávét fogyasztottunk. Droid túl sokat, ezért előjött belőle mindegyikünk gyűlölt ellensége: a részeg Droid. Botrányos volt, fel is hívtuk Lustát, mi a teendő egy idegen városban egy részeg Droiddal, mire ő (örülvén a hívásnak, természetesen) azt a választ adta, hogy itassuk még, attól eldől. Igen ám, de akkor hogy jutunk vissza vele a városba, Felség? Ejnye, no! Azért visszaértünk Pécsre, elmentünk Estbuliba, ahol Vikinggel nagy flegmán lekoptattunk vagy fél tucat csajt, hogy bocsi, mi most nem táncolunk, mert azt hisszük magunkról, hogy geci jól nézünk ki, pedig annyira nem is és különben is aaaa... hajjaj. 

  Végül Egri Thorvalddal reggel négyig vitatkoztunk csajokról és vallásról (sport és politika biz isten nem volt, hihetetlen), majd ki-ki elszenderült eme hosszú nap után.

ÉS A RUCSKA BEKAPTA A SAJÁT ÖKLÉT!!! Így visszagondolva sokkolóbb volt, mint... mint... pf bazmeg.

Ja, az eredmény:

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr42875058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2011.05.03. 19:31:15

látszik a képeken, hogy a torta meg volt fűszerezve :D hehe, tanulságos poszt!

Noked-Lee 2011.05.03. 20:48:04

komlóban mindenki...! mindenki! mindenki!
és droid bekapta az öklét?
azt hogy?

Jamal_Fraser 2011.05.03. 21:02:12

@Noked-Lee: nem tudom hallottad-e, de droidnak baszott nagy a szája!

Droid 2011.05.03. 21:04:39

Pedig a végső igazság az, hogy 3unk közül én emlékszem mindenre.

a Viking 2011.05.05. 17:29:06

még biliárdoztunk is komlón. és meg akartak minket várni a komlói "ultrák" (hááhááháá)
süti beállítások módosítása