Régi mániám

2011.07.15. 15:28

  A napokban látogattam el Budapestre, és pozitívan kellett csalódnom: valóban, visszavonhatatlanul a nemzet büszkeségévé vált ez az egykori rettenetes Vízfej. Immár csodájára járhatnak a magyarok Dunaszerdahelytől Ungvárig, Sellyétől Ohioig. Nokedlee álma ha nem is pontosan, de megvalósult. Pestről Budára autózva ugyanis a következő, felemelő fotót sikerült készítenem a Gellért-hegyről:

 

   

a meglepő, 55m magas szobor alatt a Horthy Miklós híd-ra keresztelt építmény látható

Bezony. Ha nem lenne világos, kinek a szobra áll ott (ami persze nagyobb, mint a dzsújorki Szabadság és a riói Megváltó Krisztus), készítettem egy zoomosat is, ecce homo:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ilyen egy szép vágású magyar kormányzó

Hát nem gyönyörű?

(Viking, Nokedlee ötletei nyomán)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr163070273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2011.07.15. 16:07:06

ó, hisz ez gyönyörű!
nem győzöm törölgetni szememből az örömkönnyeket! bár hozzátenném, hogy az általam megálmodott horthy szobor a szájából tüzet lövellne ki, a szemébe ültetett óriásreflektorok pedig folyamatosan pásztáznák angyalföldet.

Kiflee 2011.07.18. 19:32:44

Jamal, a Mindent vissza körút még nem készült el?

Jamal_Fraser 2011.07.19. 17:44:36

@Kiflee: Úgy döntött a városvezetés végülis, ahogy hallottam, hogy az a hamarosan(!) közpénzből elkészülő 4-es metró neve lesz, most ez a koncepció. Tehát nem a 4-es metró, hanem Mindent vissza metró.
süti beállítások módosítása