Déjà vu

2011.12.24. 12:15

 gondolom nem én vagyok az egyetlen, akiben a tegnap történtek kicsit ismerős érzéseket ébresztettek. kossuth tér, takarodj, elkúrtad, hazaáruló, úgy tűnik 5 év alatt sem sikerült sok újdonságot kitalálni. 
az LMP alapvetően ügyesen csinálta a tegnapi akciót. tele voltak velük a hírek, bátor, tökös legényekként jelentek meg. és hát ki ne szánná meg ezeket a szegény tarisznyás borotválatlan békés fiatalokat, amikor a rendőrök épp a furgonba pakolják be őket.
gyurcsány és az mszp frakció olyan szinten pofátlan volt, hogy azt elmondani se nagyon lehet. képzelem, ahogy az öreg fletó kapja a fülest, hogy a kékek viszik az elempéseket. húha! gyorsan oldalba böki a molnár csabát: -te, ha sietünk, még minket is bevarrhatnak egy órára! majd rohan az egész mszp, hogy gyorsan-gyorsan mindenkiből mártír legyen. utólag az elempések is elküldték a vérveres picsába gyéefféket (persze finomabban), mert hát ők is látják, hogy a nagy demokratikus ellenállás ott bukott el, hogy megjelent ez a retardált.
a kormány szokás szerint ritka balfaszul reagálta le a történteket. ha egy csepp eszük is lenne, és nem erőből akarnának megoldani mindent, akkor hagyják szépen csüngeni a korláton a zöld kollegákat, és a kutya se foglalkozott volna velük, de tényleg. de nem, nekik meg kellett mutatniuk, ki a milán, meg is lett az eredménye.
a jobbik véleményem szerint okosan viselkedett. nincs könnyű helyzetben a párt, mert egyrészt hangsúlyozniuk kell, hogy a fidesz hülye intézkedéseivel nem ért egyet, másrészt ezzel a demokrata-liberális-baloldali-posztkommunista-hippi tömörüléstől is távol kell tartania magát, de ez egyelőre sikerült. 
a média és a külföld kétszínűsége tulajdonképpen boritékolható volt. a 2006-os rendőri túlkapások idején, vagy a 2009-es gárda-oszlatás kapcsán nem jött breaking news a bbc-n (mellesleg: kit kérdezett meg a bbc tegnap, mint szakértőt? eörsi mátyást, naná), nem sipákolt a helsinki bizottság, nem tolongtak a jogvédők, és nem kiabálták tele a külföldi sajtót, hogy itt biza kőkemény diktatúra van. pedig itt ugyebár nem volt vízágyú, nem volt könnygáz, nem volt vipera. bartus lászló szerint azonban mégis "végleg bekeményített orbán terrorista diktatúrája". tudom, már közhelyszerű a kérdés, de hol volt a sok demokrata élharcos néhány éve? ja igen, emlékszem, a parlamentben röhögcséltek révész mártíriuszon, vagy éles lőszer bevetését javasolták.
szóval, kedves "demokraták", akármekkora balfasz az orbán kormány, nektek kuss a nevetek.
szebb jövőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr753493182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.12.24. 13:10:49

Egytértek, de szerintem a legképmutatóbb, álszent, visszataszító szereplő ebben a drámában a külföld. Különben elég kellemetlen, csak szólok Nokedlee, hogy VÉLETLENÜL kisbetűvel írtad a Milán szót, pedig az keresztnév. Javítsd kérlek!

vmalcsik 2011.12.24. 14:05:59

Úgy szintén egyetértek a czikkel. Nekem viszont az lmp akciója bármennyire és vérjobber szalonfasiszta vagyok nagyon tetszett. Így kell lófasz pénzzel felhívni magadra a figyelmet, hogy pár napig rólad szóljon a média. Egyébként a Vágó nyilatkozata nagyon szimpatikus volt. Elküldi gyurcsányt a pápai k. anyjába. Ertsey is azt nyilatkozta, hogy bájos, hogy gyurcsány szimpatizál velük, amikor 89-előtt a pécsi egyetemen, mint kisz főfasz a róla szóló jelentéseket ő olvasgathatta. Kívánok az rnr-es cigóknak, nigóknak, libsiknek és bibsinek boldog karácsonyt.

ui.: lehet pécsen szilveszterezem :)

Noked-Lee 2011.12.24. 14:17:05

@Jamal_Fraser: bocsánat, figyelmetlenség volt, javítottam.
@vmalcsik: várunk :)

a Viking 2011.12.24. 18:22:42

@vmalcsik: gyere gyere!
@Noked-Lee: GyF konkrétan elvitte a sót. Én ha lmp-s lennék őrjöngenék.

a Viking 2011.12.24. 18:31:48

és nem mellesleg. nem a kormány vitte el az lmp-seket, meg a többi díszpintyet, hanem a rendőrség. az nem ugyanaz.

Noked-Lee 2011.12.25. 09:22:05

kormány=pintér sándor
rendőrség=pintér sándor
ugyanaz :)

gabesz7004 2011.12.25. 13:09:33

@vmalcsik: Csatlakozom! Jó poszt! Nekem is szimpatikus az lmp, megkockáztatom a sok hülye közt a Jobbik mellet az egyetlen értelmes embereket magában tudható párt. Vágónak szép magyar bajusza van és Schiffer az ultrák védelmében elég korrekten nyilatkozott! Feltót meg gumiszobába kellene zárni úgy 657 évre!

vmalcsik 2011.12.25. 23:08:27

@gabesz7004: nana, azt nem mondtam, hogy szimpatikus, max. annyit az akciójuk tetszett.

gabesz7004 2011.12.26. 15:30:25

@vmalcsik: Ja én is arra értettem csak kimaradt az "akciója" szó! Szorri! :)
süti beállítások módosítása