Jamal búcsúzik

2012.08.31. 17:09

Kedves Barátaim!

Előreláthatóan szeptember közepéig nem leszek már netközelben, ezért szeretnék elköszönni mindenkitől. Nem is annyira ez, mind inkább az adja apropóját, hogy sokat látott baráti társaságunk szétspriccelt a fehér faj kontinensének (Európa) minden szegletére. Vagyis nemhogy Pécsen nem marad senki (Nokedleet kivéve), de a Kárpát-hazában is alig.

Hosszú utat tettünk meg Kiflivel és a többiekkel Marosvásárhelyre és vissza, mely  úgy érzem lezárt egy korszakot. Idén nyáron Szenes zárón, Vonyarcon, Fehéváron, Városlődön és Erdélyben olyan emberekkel is összefutottam, akikkel talán többet nem fogok. 

Mindenekelőtt megtiszteltetés volt az R'n'R Szakosztállyal, név szerint Bruxxal, Droiddal, Kiflivel, Lustával, Nokedleevel, Ózzal, Rettenet Tábornokkal és Vikinggel végigtahóskodni az elmúlt éveket. Ők voltak a legjobb haverjaim és barátaim. A továbbiakban nem lapátolom össze az összes kretén nevét, akivel valaha ittam vagy buliztam Pécsen, mindenki tudja, de köszönöm mindnyájuknak és tudják, hogy szeretem őket!

Természetesen ez nem jelent semmiféle végleges búcsút, sem a blogtól, sem mástól, de mindenki tudja: a ,,hétfő-hangi-szenes'' hármassal jelzett egyetemista korszaknak vége. Hiányozni fog!

A törisek ősi, szent köszöntésével búcsúzok:

Zikkájl!

R'n'R Jamal Fraser, az R'n'R Szakosztály rendes tagja

u.i.: a czikk megírása közben természetesen a Caesars: Jerk it out című számát hallgattam.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr84744217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2012.08.31. 18:02:28

én azért csak felteszem még egyszer a kérdést:
hétfőn hangi-szenes?

Kiflee 2012.08.31. 18:31:22

én akkor is azt mondom: SOSE HALUNK MEG! kezdődik egy új időszak, amelyikben kicsit ritkábban, de annál nagyobb elánnal vetjük majd bele magunkat az éjszakába!
másrészt pedig: jövő nyáron remélhetőleg ugyanúgy Erdélyben! :)

Droid 2012.08.31. 21:45:45

@Kiflee: En biztos megyek :)

Jajj Jamal, annyira hianyzol, epp tegnap beszelgettunk errol a Fannival. :(
süti beállítások módosítása