A képlet innentől kezdve egyszerű. Tehettük volna kényelmesebbé is a továbbjutást, ehhez azonban más szöv. kapitányra lett volna szükségünk. Mert egervári egy gyökér. Mészáros Norberten meg elment 4 pontunk. (szerintem kettős állampolgárságot kellett volna adni Pepének, és behívni Torghellét, hogy végre igazán úriember focit láthassuk)

De mindegy ez most, tekintsünk a jövőbe:

A sorsolás pillanatában mindenki aláírta volna természetesen, hogy 1 pont előnnyel utazzunk a sorsdöntő, bukaresti meccsre. Ennek alapvetően örülhetünk, hiszen csupán annyi szükségeltetik, hogy leverjük otthon a szőröstalpúakat. Elnézve őket a Puskásban és Hollandiában, egyértelműen verhetők, a gond csak az, hogy mi is. 5 hónap rengeteg idő, órási változások állhatnak be a formákban is (gondolom én, a fotelből, miközben bontok még egy rozét). Szeptemberben már minden bajnokság elkezdődött, sőt, eddigre már az összes magyar csapat sikeresen kizúgott európából vagy egy hónapja. Na mindegy, csak azt akarom érzékeltetni, hogy attól, hogy a románok most szarok, nem biztos, hogy fél év múlva is ilyenek lesznek. Sajnos. És ne feledjük, hogy még sosem nyertünk a román fővárosban (legalábbis fociban...Madersprach Viktor mesélhetne), tehát ha ez sikerülne, megérdemelten hajthatnánk rá a pótselejtezőre (ahol mondjuk a franciáktól kapnánk ki 8-1-es összesítésben, de legalább már addig eljutnánk). Szimbolikus ereje lenne ha megtörnénk ezt a rossz sorozatot.

És sajna nem tudom hányan , de ugyebár szakosztályunk több tagja is kilátogat majd Bukarestbe Jamal szervezésében (kik is pontosan?), magyarul ha ott kikapunk, akkor az nyilván az ő hibájuk lesz, mert nem volt hangjuk. Egy döntetlennel is él még az esély, mert akár az is benne lehet, hogy a törökök pontot visznek romániából. De erre inkább ne apelláljunk.

Végül: szerintem ha nyerni akarunk idegenben, legalább 3 gólt kell majd szereznünk, mert hogy ez a védelem ott kettőt kapni fog, az tuti. Szerintetek hogy van ez a dolog?

Ceterum censeo: Egervári takarodj!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr65174667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2013.03.27. 13:24:00

A védelem sajnos még most is alig üti meg az európai középszintet. Én abban reménykedem, hogy ősszel már Juhász fog játszani középen Korcsmárral.
A heylzet szerintem összességében kedvező még mindig, Bukarestben az egy pont is elég lehet, ugyanis 1. egyáltalán nem biztos, hogy a románok megverik a törököket otthon, sőt.. 2. ahogy Noked-Lee is írta, kis szerencsével Hollandiában is lehet egy pontot szerezni 3. erre van a legkisebb esély, de hátha az észtek is szereznek végre valaki ellen pontot (értsd Románia vagy Törökország, nem ellenünk).

Noked-Lee 2013.03.27. 17:34:56

@Kiflee: törökök már nem játszanak, végleg a civilizáció és a sötétség dől el a pótselejtező, és az egész nemzet sorsa.

Droid 2013.03.28. 21:43:39

Szerintem siman kiszopunk, csakhogy en is hozzategyek valami konstruktivat a jovokephez.
süti beállítások módosítása