Válasz Noked-lee-nek...

2010.01.29. 15:51

Nos egy pillanatra már azt hittem, hogy lebuktam sosem fogom tisztázni magam. De eszembe jutott, hogy a kép amiket Noked-lee talált igazából nem is Románlenden készültek, hanem a rendszerváltáskor Magyarországon, egy komáromi utcai "koncertfesztivál" keretén belül.

Nah de akkor mi a magyarázat?

Először is nem román színűek, hanem Dél-komáromi színekben pompáznak.

 

 Természetesen a nagy változások közepette nem lehetett a feudális címert használni, mert az emberekben mélyen meggyökerezett a jó szocialista erkölcs, ezért a piros-sárga-zöld mellett döntöttek a szervezők.

A műsokot 3 napba sűrítették össze, amit most nem részleteznék, mert nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Hétfőtől szerdáig minden nap kapott egy színt és a karszalag is olyan színű lett. A hétfői piros, a keddi narancs, a szerdai programokra pedig zöld karszalaggal lehetett bejutni. Én természetesen már jó előre megvettem a 3 napos jegyet, - amit 3 szalagból raktak össze - ez látható a karomon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A kép bal oldalán álló alak azt mutatja, hogy 10-en is bejutottak,annak ellenére hogy szerda volt és nekik meg piros karszalagjuk.
A kinézetemről annyit, hogy előtte a szomorú munkásőrökkel ittunk, akik közül az egyik ingyen odaadta az övét, a sapkáját és a pufajkáját. Ennek én nagyon örültem és meg is akartam köszönni, de aztán évekig nem láttam, csak amikor képviselő lett a parlamentben.

Aztán még ittunk, ittunk és én részegen belekeveredtem egy hajnali Motörhead koncertbe és elejtettem a kulcsom, majd az éppen arrajáró fotósnak stílszerűen megmutattam, hogy megvan.

Remélem mostmár senkiben nincsenek kételyek és mindenki elhiszi, hogy magyar vagyok és hazafi!

Tisztelettel:

Droid

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr851712769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2010.01.29. 18:59:13

őőő... nekem gyanús vagy Droid. Vagy Dél-Komárom egyszerűen román. Vagy románia dél-komáromi. Azthiszem erre fel kéne állítani egy parlamenti vizsgálóbizottságot és egy orfk kutatócsoportot. Vagy egyszerűen kérdezzük meg Vágó Istvánt.

Noked-Lee 2010.01.30. 10:21:28

engem meggyőzött. már csak a zászlókra és viktorozásra várok magyarázatot.

Kiflee 2010.01.30. 19:52:54

észak-komáromnak is ugyanolyan a zászlaja. régebben egy város volt a kettő, te csacsi!
"de aztán évekig nem láttam, csak amikor képviselő lett a parlamentben" - nagyon jó!!!
süti beállítások módosítása