Szerda?

2010.05.03. 17:49

elnöki időm ugyan lejárt, mivel azonban a szakosztály nem választott újat, így egészen addig önkényesen magamnál tartom a címet. no de nem csak pöffeszkedek a bársonyszékben, hanem csinálok is valamit. így arra gondoltam, szerda este szakosztálygyűlhetnénk egyet jókerban, mondjuk 8-kor.
no de most felkészülök az ellenvéleményekre, így leírom őket én, és meg is válaszolom, hogy időt spóroljak.

1. nem lenne jobb a kedd/csütörtök/péntek?
nem.

2. miért kell egyáltalán szakosztálgyűlni?

hogy megválasszuk az új elnököt, rágjuk át még egyszer ezt a levelező tagságos dolgot és kiröhögjük ózt.

3. de mér pont jóker?
ideális elhelyezkedés, elvira, nincs nyerőgép, amibe brux beledobálná a zsét, ráadásul közel van 2 kulcsfontosságú helyhez, amit szeretnék beiktatni az estébe. hogy mik azok, azt nem mondom még el.

4. nincs pénzem.
jókerban már hónapok óta 199 a sör. de ha ennyire sincs, akkor vegyél két liter budget bort, lesz rá alkalom, hogy megigyuk.

5. tanulnom kell.
lófaszt kell!

6. nincs pénzem, és tanulnom is kéne, de nem tudom igazából még nem döntöttem el, meglátom addig hogy haladok az anyaggal, meg attól függ kik jönnek, de nem tudom még, lehet lejövök, de akkor nem iszok, vagy legalábbis utána biztos nem bulizok, de nem tudom még.
kabbe, kiflee.

7. biztos hogy nem. 3 napja részeg vagyok, fehérváron hallod már epét hánytam minden este. biztos hogy nem.

kabbe, óz.

szóval remélem mindenki csökött agyához eljutott az üzenet: szerda 8, jóker. (szigorúan hosszú ó-val)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr721971666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2010.05.03. 20:06:41

lehet hogy nekem nem fog menni, droiddal megyünk moziba.

a Viking 2010.05.03. 21:27:23

meggyőztél igazából

Jamal_Fraser 2010.05.04. 11:45:16

nem biztos hogy jó az időpont, talán 9le leérek, de nem biztos. meglátom hogyí tudok tanulni a héten. de nem lehetne inkább korner?

Kiflee 2010.05.04. 12:16:55

alapjában véve jó, de kicsit messze van a jóker, ha esik - márpedig a hétre szar idót jósolnak - akkor nem tudok menni, mert egyrészt nincs esernyőm, másrészt meg beázik a cipőm, és nem akarok egész este elázva járkálni ide-oda. persze ha nem esik megyek, max. akkor nem, ha túl sokba kerül a diák újracsináltatása, mert elhagytam. amúgy meg szerintem simán ráérne a jövő héten összehívni egy gyűlést, meg tulajdonképpen már nem is Noked-Lee az elnök...

Jamal_Fraser 2010.05.04. 12:48:40

@Jamal_Fraser: nemis, medvecukormacskaember!
süti beállítások módosítása