újabb hasonmás

2010.03.01. 12:49

   A most következő hasonlóság elsőre meglepő lesz, engem is sokkolt, amikor rájöttem. Hihetetlen, hogy Kiflee ennyi ideig volt képes félrevezetni bennünket, de nem csak minket, hanem egy 140 milliós országot is... Miért? Ugyanis:

Kiflee igazából Vlagyimir Putyin!

Igen, látszólag minden rendben. Kiflee a barátunk, egy rendes, néha határozatlan, aranyos jófej srác, látszólag semmi köze nincs az ex-KGB-s orosz kormányfőhöz. Itt kerül azonban az első homokszem a gépezetbe. Ismert Kiflee "totemállata", a medve (maci). Lehet nem véletlen az "orosz medve" kifejezés? Talán tényleg takar valamit. Azt kell mondjam, igen. A medve alakját fogom használni összekötő kapocsként és titok leple lehull. Bizony, Kiflee nem vezet többé minket félre.

Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Azért áruld már el Kiflee, hogy csináltad? Azt tudtuk, hogy léteznek vérmedvék, de az, hogy valaki (talán a telihold, vagy vodka) hatására Putyinná változzon, még ismeretlen. Választ várunk.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr301799507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2010.03.01. 12:52:27

Nem is értem Kifli hogy tud egy ekkora országot irányítani a határozottan alacsony határozottság skilljével? :O

Kiflee 2010.03.01. 14:32:12

Isten nem irányít, csak szemléli a dolgokat. néha alá kell írni egy-két volgába lövést meg szibériába száműzetést. amúgy meg finom az ottani lazac.

Jamal_Fraser 2010.03.01. 15:07:35

@Kiflee: LAZAC?! TUDOD MIT JELENT EZ??

Hogy Oroszországot is megszállták a németek! Sanyinak jelenteni kell az újabb blitzkrieget! zikkájl!

a Viking 2010.03.01. 21:10:36

LAZAAAAAAC! Tisztán hallottam ,hogy valaki lazacot említett! Igazából a Blitzkrieg ide is elérhetne, akkor itt is lehet lenne lazac...
süti beállítások módosítása