szappanopera

2010.05.25. 15:12

 Nem tudom ismeritek-é a braziliátor nevű remek oldalt: vot

Egy szappanopera-generátor, sokszereplős. Sajna az összes rublikát ki kell tölteni, így nagyjából találomra másolgattam be a mozgalmi neveket, ennek köszönhetőek a logikai bukfencek. Az eredmény mégis önmagárért beszél:

 

 

1. rész

Óz az 5. hónapban megszüli kisfiát, de a gyerek meghal. Noked-lee a kapott pénzből a családján próbál segíteni. Viking is tisztában van Óz gonoszságával, de a felesége mégis töretlenül kitart apja mellett, pedig az épp most Droid elrablásáőrt felelős. Rettenet Tábornok segítségével Jamal megtalálja a gyilkos fegyvert Lusta szobájában. Noked-lee elmegy az újabb találkozóra, hogy Viking magyarázatot adjon neki.

2. rész

A családja pedig közel van. Kiflee ráébred, igazságtalanul bánt Lusta érzelmeivel, ám meglehet, már késő. Brux esztelen költekezésbe kezd. A szegénynegyedben azzal vádolják a kislányt, hogy nem tisztességes úton keresi a pénzt. Noked-lee édesanyja, Brux lánykorában a vagyonos De La Torre családnál szolgált, beleszeretett Viking De La Torreba és teherbe esett tőle.

3. rész

Noked-lee a szemébe vágja az igaztalan vádat, miszerint Noked-lee 13 évesen elcsábította férjét. Lusta áthelyezi Noked-lee helyét az exportrészleghez, hogy minél messzebb legyen tőle, de Noked-lee éppen ezt akarja elérni. Jamal elkeseredetten szemléli a sorsát és apja akarata ellenére képtelen arra, hogy Kiflee az anyja legyen. Noked-lee visszaadná a vagyont a családnak, még örül is a megváltozott helyzetnek. Lánya, az időközben nővé érett Noked-lee céljai mások: arra vágyik, hogy megismerje vérszerinti anyját, és elégtételt vegyen az anya sérelmeiért.

4. rész

Droid huszonnégy órát ad, hogy Lusta mentse az életét. Noked-lee Lusta szerelme lesz, és lassan megismeri legbelsőbb gondolatait is. Brux elfogadja barátai segítségét. Noked-lee közli vele, hogy anyja otthon maradt, mert rosszul érzi magát, de hazatelefonál, majd kihallgatja Noked-lee beszélgetését Vikingval, akiről kiderül, hogy két éve szabadult a börtönből. Brux nagyon a szívére veszi Óz öngyilkosságának hírét.

5. rész

Rettenet Tábornok nem szíveli ugyan a fiút, de amikor megtudja, hogy Noked-lee terhes, megígéri, hogy segít tisztázni a férjét. Noked-lee titokban követi Óz útját egy találkozóra. Noked-lee nagyon aggódik érte, ám a lány késő este megérkezik. Ezzel kockára teszi a kapcsolatát ami közte és Rettenet Tábornok között alakulgatott. Brux Lusta és Noked-lee összeboronálásán fáradozik.

 

6. rész

Brux elintézi, hogy Droid néhány napig Lusta lakásán lehessen. Lusta visszavonja a válási beadványt. Ha Brux örökölni akar, együtt kell élnie a sorsjegyárus lánnyal az Olmo házban. Viking mindent tisztázni akar apja előtt. Noked-lee erőszakoskodik Óz felett, aki erénye védve majdnem megöli a fiút.

7. rész

Lusta még éppen a kapunál csípi el feleségét. Noked-lee segíti a szegényeket anyagilag, s ez gyanút kelt a környéken. Noked-lee érkezésének a Di Carlo családba messzemenő következményei vannak, amelyekből a legfontosabb, hogy megismeri élete szerelmét, és rájön, hogy nem árva, ahogyan azt eddig hitte. Droid megint próbál közelebb férkőzni Brux köreihez. Mikor a férfi nem hajlandó átadni a felvétel összes másolatát, pisztolyt szegez rá.

8. rész

Brux és Rettenet Tábornok doktor ismét találkozik. Droid egyik embere poloskát helyez el a Droid villájában. Viking azt hazudja neki, hogy amennyiben szembeszegül vele, asszisztense a kazettát eljuttatja a tévécsatornákhoz. Noked-lee beleegyezik a dologba. Brux és Lusta megbeszélik, hogy este elutaznak Ramallóba, a holttest kihantolása miatt.

9. rész

Húsz évvel később, amikor Limába költözik, két vágya van: megtalálni a szüleit és megtalálni az igaz szerelmet. Droid erőszakkal elhurcolja Noked-lee lakásáról harmadik felet. A két szerelmes végre egymásra talál. Lusta azzal fenyegetőzik, hogy azonnal elköltözik a házból. Az utolsó pillanatban a tárgyalóterembe belépő Noked-lee átadja a bírónak Óz ujjlenyomatát viselo pisztolyt és az arzént tartalmazó üveget.

10. rész

A feladata, hogy gondozza Brux édesanyjának hűtlen férjét. A két család valamikor közös üzleti vállalkozásba fogott, ám Noked-lee De La Torre megelégelte, hogy osztozniuk kell a bevételeken. Rettenet Tábornok - Lusta unszolására - úgy dönt, hogy mindaddig a felesége mellett marad, amig az talpra nem áll. Brux közli az anyjával, hogy ha nem járulnak hozzá a házasságához, elköltözik otthonról. Lusta és Noked-lee összebeszélnek, hogy másnap reggel titokban elutazzana

És ez megy szépen tovább, jó szórakozást hozzá!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr772030303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.05.25. 15:58:29

"Noked-lee Lusta szerelme lesz, és lassan megismeri legbelsőbb gondolatait is"
juhúú!!!!

Jamal_Fraser 2010.05.25. 20:42:41

bazzeg, a legjobb, mikor viking és brux egymásba szeret :D:D

brux_88 2010.05.25. 21:56:58

Nokedlee, mint az édesanyád, ellenzem ezt a kapcsolatot...ha továbbra is folytatod, elárulom mindenkinek, hogy férfiként születtél...

Noked-Lee 2010.05.26. 01:00:32

@brux_88: nem vagy túl következetes, anyu! 5. rész: "Brux Lusta és Noked-lee összeboronálásán fáradozik."

Droid 2010.05.26. 05:57:17

Szappan(?)-opera csak én veszem észre a nátzifassiszta áthallást?

brux_88 2010.05.26. 18:11:55

@Noked-Lee: ázóúta nyérték á lóttóún...
süti beállítások módosítása