Pécs

2010.08.29. 14:56

Jónapot, a nevem Jamal Fraser, sokan így ismernek a blogszférában! Először is elnézést kérek Kiflitől, hogy a szívemnek oly kedves, szép Szekszárd-posztra kell ráülnöm, de szeretném az olvasóközönség tudomására hozni közérdekű információimat.

1, Most vasárnap költözök le a Kommunista Mediterráneumba Cigussal (Szevasz Cigi, ha olvasod!) ahol többen csatlakoznak, és este a Hangulat presszóban közösen elszívunk egy drága sört, vagy olcsó fröccsöt. Dzsutti, Droid, Viki és Tlt megjelenésére számítok. Aki szeret minket ott megtalál.

2, Hovatovább a hét többi napján Édes Zsidó vetítést tartunk és Kobold 5-6ot Vikivel nálam, aki érdeklődik, vagy szeret minket, jöhet bátran.

3, Kedd, szerda és csütörtök este orientációs bulik lesznek Szenesben Enikővel, Flinterrel és Melonnal. Érdemes lenézni, őket se látja minden héten az ember. Ott is előfordulunk majd.

4, Úgy tárazzon mindenki, hogy a Szép Lányok Fővárosába is szerettel várjuk majd a barátainkat Vilmával, egész pontosan szeptember 19-20-án. Örülnék a részvételeteknek, főleg a 3 muskátlinak (azok nem franciák?!), akik lelépnek ebből a gyönyörű országból, hogy egy rohadóba menjenek. Ez lesz a nemhivatalos búcsúbulijuk is. Meghívás és részletek később.

5, Tessenek nézni ma a Debrecen-Videotont este 7-től, mert hajrá magyar foci! Emellett tessenek a Fehérvárnak drukkolni, mert RnR, mert házigazda városunk volt, és mert amúgy is no!

6, Végezetül személyes információ: a poszt írása alatt ezt a számot hallgattam. Tessenek ezt is most szépen végighallgatni, és felidézni a szép emlékeket!

 

Olvassatok sokat!

Kájl! RnR Jamal

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr922256488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2010.08.29. 23:13:45

Lusta szavaival viccelődve: Enikő világ körüli turnéját szakította meg az orientációs napok kedvéért.
mellesleg politikailag túl korrekt lett a bejegyzés :)

A csodálatos Óz 2010.08.30. 12:37:18

Sajnos a mérkőzés kimenetele nem volt a legpozitívabb! fákkin Yannick, te nigger!
amúgy a mecs utáni nyilatkozata emlékeztetett Noked-Lee kolléga vonyarci magánprodukciójára, amikor a ghánai költő versét adta elő!
süti beállítások módosítása