Duplakezes

2011.10.05. 23:08

 a szokásos esti mazochista programom: balogh artúr blogja, amerikai népszava, és a demokratikus koalíció facebook-oldala. ez utóbbin találtam a következő gyöngyszemet a hozzászólások közt:

Teljesen egyértelmű , hogy Mesterházy és Gyurcsány együtt gondolkodik. Hiszen a szétválás után a DKP a választásokon hozni fog 15%-ot. Az MSZP fél lábbal is 25-30 %.
A Fidesz röhögve 35-40körül. Még a gyalázatos kormányzás ellenére is. Hiszen van rá példa!
Tehát a szétválás lehet a siker kulcsa! Ezt mindketten tudják és biztos, hogy számolnak vele.
Biztos vagyok abban, hogy ami most folyik szétválás címén az színjáték. Az mszp és a platform „szétver” mindent hogy lássa kik maradnak , kik az igazi hívek. Így tudnak egészséges kampányt csinálni , és számolni.
Már csak az LMP kell és kész a 2/3 !

SRSLY WTF?

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr13281446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2011.10.07. 13:23:30

Micsoda gyöngyszem! Igazán hálás vagyok érte, hogy mások veszik a fáradtságot és kimazsolázzák ezeket a topic-okat. (Egy haverom Szanyi facebook-ját követi, az is prájszlessz)
süti beállítások módosítása